BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шокиращо предсказание на Нострадамус за 2023 г.

Нострадамус нарича третото десетилетие на 21-ви век като време на катаклизми, които ще доведат до нова ера в живота на човечеството.

Според него 2023-а ще е критична. Четиристишието му с предсказание, означено като 5/23, носи загадъчна и шокираща информация.

„Двамата претенденти ще се обединят

когато повечето други се обединят с Марс.

Африкански лидер е уплашен и сразен

Двойният съюз е разделен от флота“

Веднага след като бе публикувано предсказанието му, започнаха и спекулации кой е африканският лидер. Някои виждат в него залеза на Илон Мъск, който е роден в ЮАР.

Пет смразяващи прогнози за 2023 г. разкрива френският астролог Мишел дьо Нострадам.

Първо, конфликтът в Украйна, причинен от инвазията на Русия, се прогнозира от Нострадамус като още по-голям и дори еволюиращ в пълномащабна Трета световна война.

Прогнозата се основава на ред, написан от Нострадамус, който гласи:

„Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли дела“.

Това обаче може да се отнася и до конфликта в Югоизточна Азия между Китай и Тайван, и възможността за конфликт, свързан с ядрена енергия.

Конфликтът може и да ескалира, тъй като САЩ обявиха, че ще увеличат подкрепата си за Тайван, одобрявайки законопроект от 6,5 милиарда долара за подкрепа на отбраната на страната срещу Китай.

Все пак в прогнозите на Нострадамус не всичко е обречено и мрачно, тъй като следващата година може да има огромен пробив в космоса.

Астрологът пише, че светлина ще падне върху Марс, което предполага отваряне на възможност — може ли хората да посетят четвъртата планета от слънцето до 2023 г.?

Ако Ричард Брансън, Илон Мъск или Джеф Безос имат нещо общо с това, тогава може би.

А що се отнася до 85-годишния папа Франциск — той може да се оттегли до 2023 г., като мястото му ще заеме доста заплашителен лидер, смята астрологът.

Предсказанието гласи:

„В последното преследване на Светата римска църква ще бъде Петър Римлянинът, който ще пасе стадото си сред много изпитания, след което градът със седем хълма ще бъде разрушен и страшния Съдия ще съди хората. Край.”

Небесен пожар върху Кралската сграда също е предсказан от астролога, което предполага, че целият свят се променя значително или това просто е краят на времената — всеки да го разбира както си прецени.

Въпреки това, Нострадамус също говори за нов световен ред, който ще види съюза на две сили — потенциално мъж и жена — да се обединят. Уви, той прогнозира, че няма да продължи дълго.

Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт, но световна популярност получава най-вече с книгата си “Les Prophéties”, чието първо издание е публикувано през 1555 г.

Пророчествата на Нострадамус са предрекли много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.  https://lupa.bg

  1. Появиха се плашещи и закодирани пророчества на Нострадамус за 2019 година
  2. Нова порция страховити предсказания на Нострадамус: През 2018 г. почва нова световна война, Везувий се събужда, а континентите с
  3. КАКВА ЩЕ БЪДЕ 2017 Г., СПОРЕД НОСТРАДАМУС
  4. Какво предрече Нострадамус за 2015 година
  5. Нострадамус: Избухва трета световна през 2014 г.
  6. Зловещото предсказание на Нострадамус: Третата Световна война, когато над Европа има 28 звезди!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!