Facebook

Хотел „Гергана” в Албена бе отличен с награда „Най–добро местоположение 2017”

Хотел „Гергана” в Албена бе отличен с награда „Най–добро местоположение 2017”

Хотел „Гергана” на ваканционно селище Албена получи наградата за „Най–добро местоположение 2017” от немската туристическа фирма Schauinsland по време на международната туристическа борса ITB в Берлин.

Призът бе връчен на Маргита Тодорова, директор „Маркетинг и продажби” в Албена АД. Наградата „BEST LOCATION 2017” е свързана с уникалното местоположение на хотела, което е с перфектно съчетание на пясъчна ивица, гледка и природа.

Хотелът граничи в непосредствена близост с национален резерват „Балтата”, който се простира на площ от 18,2 хектара по долината на река Батовска и е едно от малкото места в Европа.

Наградата е още едно доказателство за правилния подход на ваканционно селище Албена за развитието му като еко туристическа дестинация, която предоставя на своите гости висококачествен продукт, базиращ се на зелената му мисия, коментират от комплекса.

ITB BERLIN е най–големият международен панаир за туризъм в света. На него се представят най–добрите услуги в сферата на туризма, нови туроператорски продукти, интересни екскурзоводски програми.

Застъпени са абсолютно всички сфери, засягащи незабравимото прекарване на почивки и ваканции: настаняване, храна, пътуване, развлечения, екскурзоводи. Събитието привлича изложители и посетители от цял свят. / dariknews.bg

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!