BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ХОРОСКОП ЗА 24 МАРТ /ВИДЕО/

ОВЕН –  Много от вас ще се проявят на конкурс или в друга среда, показвайки категоричното си превъзходство над конкурентите. На някои им предстои промяна, свързана с работата.

ТЕЛЕЦ – Не позволявайте на никого да злоупотреби с доброто ви име. Мислете позитивно и ще се преборите със страховете си, които в голяма степен определят и поведението ви днес.

БЛИЗНАЦИ – Проявеното ви усърдие ще даде видими резултати там, където сте насочили енергията си. Не създавайте излишно напрежение, бъдете сговорчиви и ще преминете без загуби.

РАК – Мнението ви ще се оцени при обсъждане на въпрос, свързан с повече хора. От обществена, професионална или друга значимост ще бъдат и решенията, взети днес.

ЛЪВ – Денят е зареден с положителна енергия, от която бихте могли да се възползвате максимално. Направете си равносметка на постигнатото и работете по реализация на плановете си.

ДЕВА – По различни пътища ще достигнете до истината, ако я търсите, за това бъдете наблюдателни и разчитайте знаците, които срещате. Така ще изградите представата си за събитията.

ВЕЗНИ – Търсейки повече удобства в бита си, не пренебрегвайте и творческите си търсения. Благодарение на тях ще преоткриете някого, за сметка на друг, но такъв е животът.

СКОРПИОН – Ще се отнесете с внимание към нечия нужда и това ще обърне благоразположението му към вас. За някои то е свързано с кариерата, за други с бизнеса или в житейски план.

СТРЕЛЕЦ – От сутринта ще се организирате за изпълнението на задача, свързана с бизнеса или имаща отношение към личните ви дела. За други денят се свързва с пътуване.

КОЗИРОГ – Нечие добро отношение към вас ще оказва положително въздействие върху работата ви. Ще придавате повече значение на мислите, чувствата и вълненията си.

ВОДОЛЕЙ – За много от вас денят ще премине в изясняване на отношения или позиции с колеги и хора, с които работите. Много от тях ще бъдат предизвикани от новосъздали се обстоятелства.

РИБИ – Бъдете открити в общуванията си, за да изразите по-лесно мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна.

Татьяна Котова – ФиоЛЕТО

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1.  ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Isa Mmodels
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!