BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С нова класна стая се сдобиха ученици от СУ „Димитър Талев“ в Добрич

Голямата награда от националния конкурс  за рисунка и есе на тема „Защо искам да се върна присъствено в клас?“, обявен от фирма Акварел ООД, град Пловдив,  пристигна  в училище. С много ентусиазъм и вълнение десетокласниците разопаковаха и подредиха новите си ученически маси  с вградено приложение SD умен чин.

От нашето училище в конкурса участваха  6 ученици от начален етап  с рисунки, трима от прогимназиален етап и трима от гимназиален етап с есета.

Най-развълнуван беше Стоян от 10. клас, който спечели I място в конкурса и голямата награда- цялостно оборудване за класната си стая.

Бяха наградени и малките ни талевци Дария и Десислава от 2.клас, чиито рисунки са сред 30-те с най-много гласове от харесвания в конкурса- първа възрастова група.

Красимир Моллов- управител на фирма „Акварел“ ООД- поздрави талевци и сподели в интервю за училищната ни медия „Светилник“ задоволството си, че над хиляда ученици са се включили в конкурса с рисунки и есета. Той изрази радостта си, че чрез наградите, които предоставят, могат да подкрепят образованието на младите хора в страната ни. 

Водещите благодариха за признанието и голямата награда и му пожелаха  да бъде все така съпричастен към българското образование.

източник: Про Нюз Добрич

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!