BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

СВЕТСКА КЛЮКА: 25-30 НОЕМВРИ /ВИДЕОПОЗДРАВ/

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Керанка Арабаджиева  – член на общинско ръководство на ГЕРБ в Шабла, с пожелания за здраве, много успехи и много поводи за усмивка!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена Климент и Климентина. Нека са здрави и нека всичко добро, което правят, получава подкрепата на техния небесен покровител!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре началникът на Отделението по ортопедия в добричката болница д-р Митко Георгиев, а ние още от днес му наричаме да е здрав, да продължи да дарява здраве, да се радва на обич, уважение, на много приятелства и на много Добро в живота!

ПОЗДРАВИ към столицата с утрешна дата изпращаме на зам.-директора на Сметната палата Тошко Тодоров, който е рожденик. Здраве – на него и цялото му прекрасно семейство, желаем в аванс, много успехи в отговорната работа, много искрени приятели, много споделено добро и много подови да се усмихва!

НА ЦЕЛИ 9 ГОДИНИ става утре Клуб за деца и родители  „Усмивки“. За неговите създатели и вдъхновители рожденият ден винаги е бил повод за много пъстроцветни емоции за деца и родители. А ние – приятелите на „Усмивки“ от НДТ, им желаем още поне 109 години да са нужни да добричките малчугани и техните майки и татковци. И нека под техните любящи грижи пораснат стотици усмихнати добруджанчета!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената Стилиан, Стилян, Стилиана, Стиляна. Здраве, успехи и много поводи за усмивка им желаем ние от НДТ!
А СПЕЦИАЛНИ поздрави отправяме към нашия колега Стилиян Митев и му наричаме от здраве, радост и Добро да не се отърве!

В АВАНС честитим рождения ден на Руска Димитрова, която празнува на 28 ноември, с пожелания да е здрава и всичко хубаво, което прави, да се увенчава с успех!

РОЖДЕНИК на 29 ноември е главният секретар на Областна администрация Румен Русев, а ние от НДТ отсега му желаем здраве, несекващ ентусиазъм в работата за хората на Добруджа, обич, уважение и много поводи за радост и удовлетворение!

  • Ishtar – Last Kiss (ПРЕВОД)

  • Neda Ukraden – Zora je

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!