BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Потресаващо зверство: 33 младежи групово изнасилват 15-г ученичка 8 месеца

В Индия арестуваха 33 души, които бяха замесени в групово изнасилване на 15-годишно момиче. Атаките срещу тийнейджъра са били извършени от януари до септември, пише Hindustan Times.

„Всички 33 от обвинените, изброени в първоначалния доклад за разследването, в момента са арестувани и досега не са се появили нови имена по време на разследването“, каза главният полицейски инспектор Дадахари Чоре.

С решението на съда, взето в навечерието на процеса, сроковете на лишаване от свобода бяха удължени за 22 обвиняеми. Случаите на останалите ще бъдат разгледани в близко бъдеще.

Както разследващите установиха, тийнейджрка от село Домбивали в източна Индия е била подлагана на многократни изнасилвания от януари до септември 2021 г., докато не подала сигнал в полицията.

Изнасилвачът бил човек, с когото се срещала. Той заплаши, че ще публикува интимни видеоклипове с нея в социалните мрежи, ако тя не влезе в отношения с негови приятели и познати.

Групата престъпници включва хора на възраст 20-25 години и двама непълнолетни.

https://blitz.bg

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!