BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нов съдия встъпи в длъжност в Районен съд – Добрич

Районният съд в Добрич има ново попълнение. В състава на съда влиза съдия Георги Пашалиев, който днес подписа акт за встъпване в длъжност пред председателя на институцията Анна Великова, съобщиха от пресслужбата на Добричкия окръжен съд. Успешна кариера на магистрат и “упражнявайте професията с достойнство и чест, по съвест и вътрешно убеждение!“, каза по време на церемонията ръководителят на съдебното ведомство.

Георги Пашалиев е на 31 години и е назначен на длъжността „съдия“ с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет по протокол №24 от 22 юни 2021 година. Завършил е специалност “Право” в Нов български университет. Придобива юридическа правоспособност през 2016г., след стаж в Софийски градски съд. През юли 2019г. започва работа като младши съдия в Окръжен съд – Добрич. От април т.г. е командирован в Районен съд – Добрич, а от днес става част от съдийския състав на съда. Съдия Пашалиев ще правораздава в Гражданското отделение на Районен съд – Добрич.

източник: Про Нюз Добрич

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!