BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МЛАД БЪЛГАРИН ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА В РУМЪНИЯ

  • Сблъсъкът е бил толкова силен, че шофиращият бил размазан до неузнаваемост, а рейсът се обърнал край пътя

Млад врачанин е загинал тази нощ в жестока катастрофа в Румъния. Инцидентът е станал около 2 часа, до бензиностанция на „Петром“ в Калафат, съобщава агенция Бул Нюз.

Веднага след него румънските групи се напълниха със съобщения за огромните задръствания и снимки от касапницата, а по-рано днес пътуващи по трасето се свързаха с редакцията на медията ни и разказаха за трагедията.

Така стана ясно, че Ангел Цветков се връщал с автовоз с две коли от Германия, когато в последния момент видял спрял пред него на пътя ТИР без аварийни светлини. Мъжът тръгнал да го заобикаля, но в този момент се ударил челно в идващ насреща турски автобус. Сблъсъкът е бил толкова силен, че шофиращият Ангел бил размазан до неузнаваемост, а рейсът се обърнал край пътя.

С него пътувал негов приятел, който като по чудо е невредим. Именно той казал на полицаите кой е загиналият човек. По неофициална информация оцелелият е настанен в болница в Калафат, но без опасност за живота.

На този етап няма информация дали има пострадали хора от турския автобус.

Ангел Симеонов е от популярните майстори по електрониката на автомобилите. Той има гараж на картинг пистата и това е първото му пътуване за докарване на коли от Германия. Не е семеен.

Тежката катастрофа затвори тази нощ трафика по „Дунав мост 2“ между Видин и Калафат за 6 часа. По тази причина и от двете страни на съоръжението се бяха образували километрични опашки. В момента движението плавно се нормализира.  https://blitz.bg/

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!