BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Млада учителка прави секс с 14-г. ученик, но сега ще лежи в затвора

  • След ареста си Хосейн използва фалшиви профили в социалните мрежи, за да заплашва жертвата си и други деца

Учителка от Западен Съсекс, Англия, е правила секс с 14-годишно момче и е осъдена на пет години и четири месеца затвор, съобщава „Сън“.

Според думите на 25-годишната Фатина Хосейн, тя винаги е мечтала да работи с деца. Учителката смята, че всички психологически проблеми на възрастните са свързани с детството, така че превенцията им трябва да започне от училище. В свободното си време работи на непълно работно време в пекарната на местен супермаркет.

През юни 2020 г., именно по време на една от смените ѝ в пекарната, полицията я арестува по подозрение, че е имала сексуална връзка с ученик.

По време на разследването става ясно, че Хосейн се среща с 14-годишното момиче от няколко месеца. Учителката не се разкайва: тя е наричала учениците сексуално затормозени и разказва как те флиртуват с нея.

След ареста си Хосейн използва фалшиви профили в социалните мрежи, за да заплашва момчето и други деца. В един от акаунтите тя се представя за 14-годишно момиче и води кореспонденция с член на семейството на жертвата в опит да го измами и да го уволнят от работа.

СЕКСВ средата на октомври британка е осъдена на затвор. След освобождаването си тя ще бъде включена в регистъра на извършителите на сексуални престъпления за неопределен период от време. Хосейн вече няма да може да се доближава до жертвата, да контактува с нея или да се появява на определени места.

https://blitz.bg/

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!