BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

КАК ЩЕ РАБОТИ БЮРОТО ПО ТРУДА В УСЛОЖНЕНАТА ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА

 Във връзка с поредното усложняване на епидемичната обстановка в страната и в съответствие с влезлите в сила от 21.10.2021 г. противоепидемични мерки, съгласно Заповед № РД-01-856/19.10.2021 на МЗ, ДБТ – Добрич уведомява, че по отношение на лицата, на които им се налага или имат желание да се регистрират, могат да направят това присъствено или чрез използването на електронни или дистанционни услуги.

Вариантите за това са два:

  • ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ чрез Единен портал за достъп до електронни административни услуги, от където заявлението за регистрация се подава през ССЕВ (Система за сигурно електронно връчване) и лицата трябва да имат Персонален идентификационен код (ПИК) на НОИ или Квалифициран електронен подпис (КЕП).
  • Регистрация чрез лицензиран ПОЩЕНСКИ ОПЕРАТОР (по пощата или с куриер), подадени до адрес на ДБТ или филиал.

Подробна информация и необходимите документи желаещите могат да намерят и  на официалния сайт на Агенция по заетостта в раздел „За желаещите да се регистрират в дирекция „Бюро по труда”.

 

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!