BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дени и Мартин от Добрич с първа репетиция на сцената на “Детска Евровизия” 2021

Дени и Марти от Добрич имаха своята първа репетиция на сцената на “Детска Евровизия” 2021 в Париж. Те се представиха повече от чудесно.

Големият финал на “Детска Евровизия” 2021 ще се проведе тази неделя. Шоуто ще бъде излъчено на живо по БНТ 1 от 17:00 часа.

От петък, 17 декември, всички зрители в България ще могат да подкрепят до 3 песни в онлайн гласуването на junioreurovision.tv, а тази година ще можем да гласуваме и за България.

Двамата български представители на “Детската Евровизия”  направиха първата си репетиция в Париж, където в неделя е големият финал. Можете да гледате концерта на живо по БНТ 1 от 17.00 часа и не само да стискате палци на Дени и Марти, а и да гласувате за тях още от петък, 17 декември.

Дени и Марти за първи път стъпиха на голямата музикална сцена – и то в сърцето на Париж. На първата репетиция те усетиха истински вълнението от предстоящия финал, на който ще изпеят песента си The Voice of Love. Да се справиш на сцената на “Евровизия” с толкова много камери и страхотни ефекти би било изпитание дори за големите изпълнители.

Сценичната концепция е на Мари-Софи Крейсъл от Австрия, с огромен опит в сценичните изкуства като режисьор, танцьор, хореограф и модел.

“Ние за първи път видяхме сцената и декора и на нас страшно ни хареса. Първоначално бяхме малко притеснени, но после се поуспокоихме,” споделя Марти.

“Когато имахме затруднения, нашият сценичен режисьор Мари-Софи ни помагаше и ние се справихме чудесно”, допълни Дени.

Децата са във френската столица от два дни. За Дени и Марти участието в Детската евровизия е сбъдване на мечтите им.

“Винаги ми е било мечта да бъда в Париж и да видя Айфеловата кула и всички други забележителности в този красив град. И на мен страшно много ми хареса”, казва Дени.

Гласуването за песента на Дени и Марти е възможно и от България и то от пекът, 17 декември, на сайта…. Гласовете на зрителите определят половината от резултата, а другата половина зависи от жури.

“Ние ще се стараем да дадем всичко от себе си и ще се стараем песента да бъде магична и вълшебна каквото и заглавието ѝ”, допълни Марти.

Източник: БНТ

източник: Про Нюз Добрич

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!