BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вековен юбилей чества Стояна Парушева от село Одринци /видео/

Стотният рожден ден на Стояна Парушева ще бъде отбелязан на 1 октомври в село Одринци. На събитието, което ще започне в 11.00 часа в сградата на читалище „Възраждане–1941г.“, ще присъстват родственици и приятели на рожденичката, представители на общинската администрация на Община Добричка, на кметството в село Одринци, на Клуба на пенсионера.

Поздравителен адрес от кмета на Община Добричка Соня Георгиева ще бъде връчен на столетницата Стояна Парушева. Специален поздрав към рожденичкатаще бъде отправен и от Групата за автентичен фолклор към читалище „Възраждане“, съобщи читалищният секретар Елисавета Маринова.

Стояна Ангелова Парушева е родена на 1 октомври 1921 г. в село Войсил. От няколко десетилетия живее в село Одринци, където отглежда и двете си дъщери. Днес тя се радва на обичта на четири внука, седем правнука и правнучки. Особена радост са и двамата праправнуци.

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!