BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Важно съобщение за родители на деца, посещаващи детски градини и ясли

Българска Социалистическа Партия Движение за права и свободи

Има нова система на заявките за плащане на детските градини и яслите и вече всяко дете, посещаващо детска градина или ясла има абонатен номер.

За да се сдобие с абонатен номер е нужно родителя да се логне в системата на адрес:  https://dz.dobrich.bg  или чрез страницата на Община град Добрич в Е-услуги.(бутончетата Детски ясли или Детски градини)

От падащото меню се избира вида на детско заведение, след което се въвежда Потребителско име е ЕГН на дете. Паролата за вход е използваната при старата система.

След вход всеки ще трябва да смени паролата си ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с цел по-голяма сигурност във връзка с генерирането на Абонатен номер.

След промяната на паролата в средата на екрана ще се изпише Абонатния номер.

С този абонатен номер ще може да се разплаща на каси на EasyPay и ePay.

В  кратък срок ще може да се прави и разплащане също и чрез банковите сетълменти за услуги, за което всички родители ще бъдат информирани.

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!