BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ- 20-22.02.2021

На 19 февруари, около 22:50 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от 31-годишен мъж. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 февруари, около 13:50 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „БМВ”, управляван от 32-годишен мъж. В хода на проверката водача на МПС представя свидетелство за управление, издадено от Р. Нидерландия. При последвалата експертна справка е установено, че същото е неистинско. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 февруари, в с. Люляково, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”, управляван от 53-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че МПС е с прекратена регистрация от 25 октомври 2020 г. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 февруари, около 16:30 часа в с. Кочмар, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”, управляван от 23-годишен мъж. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 февруари, около 17:00 часа в град Добрич е извършена проверка на 30-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло вещество с тегло 4,09 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 февруари, около 11:00 часа при провеждане на СПО от служители на РУ МВР Генерал Тошево е извършена проверка на частен имот на територията община Генерал Тошево, обитаван от 53-годишен мъж.. В хода на проверката е установена суха тревна маса с общо тегло 12 грама, реагираща на канабис. Задържан за срок от 24 часа. Материалите по случая са докладвани на прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20 февруари, около 07:30 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на сумата от 60 лева от вендинг машина, находяща се по ул. „Вардар”  в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20 февруари, около 17:10 часа е извършена проверка на лек автомобил „Дачия” с двама мъже в него на  27-години, 26-години и младеж на 17-години. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 8,42 грама, реагираща на канабис. Задържани за срок от 24 часа. Материалите са докладвани в прокуратурата. Работата по случая продължава.

На 21 февруари, около 08:30 часа е получено съобщение за умишлено увреден лек автомобил „Ауди”, паркиран на територията на град Генерал Тошево. При извършеният оглед е установено увреждане на преден капак. По случая е образувано досъдебно производство.

На 21 февруари, след извършена кражба на около 1 м3 дърва за огрев от дендрариум на територията на с. Петлешково, обл. Добрич е задържан 48-годишен мъж. Дървата за огрев са установени в имота на извършителят. Задържан за срок от 24 часа.

На 21 февруари, около 17:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Нисан”. В хода на проверката в пътник в автомобила, момиче на 17 години е установена

суха тревна маса с тегло 0,61 грама, реагираща на канабис. Задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22 февруари, около 00:50 часа е получено съобщение за само катастрофирал лек автомобил „Фиат” по ул. „Батовска” в град Добрич, същият напуснал ПТП. От проведените ОИМ и ПСД е установено МПС и водача, жена на 32-години. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,41 промила в издишания от водача въздух. Задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!