BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Божидар Димитров оглави Движението на ветераните в БСП в Добрич

Възстановена е дейността на Движението на ветераните в БСП в Добрич и е избрано ново ръководство, съобщи председател на партийната организация Боян Саркизов. Той подчерта, че една от целите на БСП е стабилизиране на партийните организации и на паралелните структури като Младежкото обединение, Движението на жените социалистки и Движението на ветераните.
През последните две години Движението на ветераните в БСП, което изгуби предишния си председател Райно Митев, не осъществяваше дейност поради ограниченията на пандемията.

На проведеното заседание за негов председател е избран Божидар Димитров, общински съветник в ОбС. Присъствали са 35 социалисти, партийни кадри, които успешно са ръководили предприятия в миналото.

„Целта е те да помагат на общинската партийна организация, тъй като притежават богат житейски, управленски и партиен опит“, сподели Боян Саркизов.

Младежката организация на БСП в Добрич е стабилизирана и има нов председател – Десислава Трифонова, общински съветник в ОбС Добрич. Ново ръководство от две години има и организацията на Жените социалистки, начело с Божана Баева.

Работим за стабилизиране на партийните организации и на паралелните структури, за да можем успешно да се представим на идните местни избори през 2023 г.,  добави Боян Саркизов.

източник: Про Нюз Добрич

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!