BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Април ще бъде бърз, бърз и импулсивен, а решенията ще се вземат светкавично

 Астропсихологът Тиана Атлас предупреди за своенравния характер на втория пролетен месец, който в началото ще обърка картите, а след тестовете ще даде нежност и романтика.

„Април ще бъде бърз, бърз и импулсивен, а решенията ще се вземат светкавично. Ще усетим тази енергия от 1 април, когато ще има новолуние в знака на Овен“,  каза експертът и добави, че „магически ритник“ от звездите ще го накара да се ускори и тогава ще има шанс да направи всичко.

Въпреки това, малко разочарование очаква бързащите: небесните аспекти се развиват по такъв начин, че е по-добре да изчакате до 7 април с нови начала, тъй като от 4 до 6 април Марс ще влезе в съвпад с ограничаващия Сатурн. Затова не се учудвайте, ако в някакъв бизнес или начинание срещнете препятствия – те са просто неизбежни. Според астропсихолога ще има усещане за натиск, противопоставяне, което няма да ви позволи да продължите напред.

Бариерата може да дойде под формата на строг шеф, съпруг или родители, или чрез нови правила или разпоредби, предложи Атлас.

„7 април е прекрасна седмица за всякакви начинания: трябва да се възползвате от това и да имате време да направите това, което сте планирали преди средата на месеца, когато настъпи пълнолунието. Освен това на 12 април ще настъпи невероятно съвпадение на Юпитер и Нептун, което означава, че всички наши най-съкровени мечти могат да се сбъднат ”,  прогнозира астрологът, припомняйки, че на всяко новолуние, включително 1 април, е препоръчително да направите желания и изградите визуализационна карта.

Звездният експерт отбеляза още един положителен момент: Венера преминава в Риби от 5 април, знак за любов, нежност и невероятна лечебна енергия. Благодарение на небесното подравняване всеки ще може да почувства прилив на творческо вдъхновение.

„Най-невероятната любов може да се намери този април, така че ако сте сами, не седите вкъщи, излизайте навън, опознавайте се, усмихвайте се на слънцето, наслаждавайте се на новия ден и ще успеете“  , окуражена гадателка.

Не всичко обаче ще бъде толкова гладко: от 15 април Марс също ще премине в знака на Риби, което ще разклати романтичната ситуация, ще я направи двусмислена и ще провокира разсекретяването на факти от личния живот. Вярно е, че срещата на Марс и Венера в Риби ще бъде абсолютен плюс за художници, творчески личности, художници, радио и телевизионни работници, а също така ще помогне в морските пътувания.

„За цялата втора половина на месеца, поради намаляващата луна, ще завършим работата, края на април е забележително за затъмнение на 30-и – настъпва първото затъмнение на първия коридор за затъмнение от 2022 г.“,  описа експертът плановете на нощната звезда, уточнявайки, че затъмнението ще бъде „финансово“.

Предстоят мощни финансови начинания, а самото затъмнение ще донесе неочаквано много нови идеи: затова експертът съветва, ако имате някакви мисли, не забравяйте да ги вземете предвид и да ги запишете: те могат да „стрелят“ в рамките на три до шест месеци. Особено не отхвърляйте дори най-лудите идеи за печелене на пари, например чрез нов проект.

„Освен това до 21 април огнените и въздушните знаци Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци, Везни и Водолей ще получат подкрепа от Вселената, а след 21-ви, когато Слънцето премине в знака на Телец, както земята, така и водата елементите ще имат късмет – Телец, Дева, Козирог, Рак, Скорпион и Риби  “, обобщи Тиана Атлас.

В заключение астрологът отбеляза, че април като цяло се очаква да бъде много динамичен и в същото време много продуктивен, когато е възможно да реализирате и най-смелите си идеи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!