BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Анкета: Коледната украса в Добрич – има ли я и къде е най-красива (+снимки)

Попитахме гражданите на Добрич, коя е най-добре украсената сграда (или място) за Коледа в град Добрич. В анкетата се включиха 154 потребителя на социалната мрежа Facebook, като те отредиха първото място за коледната украса на Община Добричка. За нея са гласували 102 потребители (67%).

На второ място потребителите са гласували с “абсолютно нищо”, отговор, добавен от потребител с име “Димчо Стамов” и събрал 23 гласа (14%). От сградите на второ място се нарежда хотел “Изида” (8 гласа) и ресторант “Моцарела” на трето място със (7 гласа).

След това с по 5 гласа се нареждат сградите на Община Добрич и Синята сграда, която от 20 години е една от най-богато украсените частни сгради в града. В края на анкетата само с по 2 гласа са площадите “Свобода” и “Демокрация”.

По центъра един апартамент разположен в блок “Свобода” прави впечатление със своята пищна, светеща, коледна украса. Това е семейният апартамент на Светослав Александров, който всяка година добавя по нещо ново към украсата, за да придобие тя този вид днес.

Близки до семейството споделят, че съпругата украсява дома вътре, а мъжът се вихри отвън, за да се радват внуците на възрастната двойка.

Прави впечатление, че тази година за първи път от близо 20 години липсва каквато и да е коледна украса на сградата на фирма “Агродимекс”, разположена на кръстовището на бул. “Трети март” и ул. “Сан Стефано”.

Материалът Анкета: Коледната украса в Добрич – има ли я и къде е най-красива (+снимки) е публикуван за пръв път на ProNews Dobrich.

източник: Про Нюз Добрич

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!