BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

148 години от гибелта на Апостола на българската свобода – Васил Левски ще отбележим на 18 февруари

Отбелязването на 148-та годишнина от гибелта от гибелта на Апостола на българската свобода ще започне на 18 февруари от 9.30 ч. с поднасяне на цветя на паметника на Васил Левски и възрожденски песни в изпълнение на Духов оркестър – Добрич. От 10.00 часа в Храм „Свети Георги“ ще бъде отслужена Панихида.

Караул на паметта „Ела, ще ти разкажа за Левски“, ще проведат ученици от 9, 10 и 11 клас на Езикова гимназия „Гео Милев“ с преподаватели Надежда Иванова и Стела Андреева.

Образователен онлайн урок с презентация и представяне на дигиталното издание на тефтерчето на Васил Левски с ученици от СУ „Любен Каравелов“ е организиран от 15.00 часа на 18 и 19 февруари в Регионална библиотека „Дора Габе“, където ще бъде подредена и витрина с библиотечни документи по повод 148 години от гибелта на Апостола на свободата.

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!