BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ТРЪГВА ДЕЛОТО ЗА ОТВЛЕЧЕНАТА ВИКТОРИЯ

През ноември започва делото срещу Мариян Дяков, обвинен в отвличане и държане в плен на 18-годишната Виктория от Добрич миналото лято. Припомняме, че Виктория бе в неизвестност 20 дни и бе намерена дрогирана и жестоко изтезавана в дома на похитителя си.

Обвинителният акт срещу Мариян Дяков включва три обвинения – за разпространение на наркотици, отвличане и насилие върху жертвата, съобщи временно изпълняващият длъжността окръжен прокурор на Добрич, Златко Тодоров.

Виктория бе открита в дома на задържания през юли миналата година в изключително тежко състояние и с опасност за живота. По тялото ѝ бяха открити редица наранявания и следи от гасене на цигара, разкри веднага след случая говорителката на главния прокурор Румяна Аранаудова. Разследването показа, че девойката е била системно дрогирана и държана без храна и вода в продължение на 20 дни.

Момичето е било обявено за издирване, но е било намерено случайно. По сигнал на гражданин на 24 юли е извършено претърсване в дома на родителите на задържания, където е открито малко количество наркотични вещества. Така полицаите стигат и до самия Дяков, в дома на който откриват Виктория.

В момента обвиняемият Дяков се намира в затвора. НДТ

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!