BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Съпруга се жалва на полицаи: Мъжът ми пие тази естествена виагра и ме скъсва от секс по 7 пъти на ден, не издържам

Изтощена съпруга подаде жалба в полицията срещу 64-годишния си мъж, който започнал „нов живот“ след като започнал да консумира „естествена виагра“, пише “Дейли стар”.

43-годишната жена разказва на полицаите в управление в Чачоенгсао, Тайланд, че възбуденият й съпруг иска секс по 7 пъти дневно.

Дамата, чието име не е известно, станала силно емоционална, докато описвала ситуацията. По думите й първоначално се е радвала на новооткритата мъжественост на любимия си.
null

Всъщност съпругът й установил, че либидото му се вдига благодарение на кокосова вода (сок). Така и двамата започнали да се радват на съживяването на любовния им живот.

След известно време обаче силното сексуално желание на мъжа й започнало да я изтощава. Тя се оплаква, че буквално била завличана в спалнята от похотливия си любим по няколко пъти дневно.

Жената споделя, че мъжът й е пристрастен към кокосовата вода, а сексуалните им преживявания са ежедневие.
null

„Два рунда за него са недостатъчни. Продължава да има желание и го правим още 3-4 пъти веднага след това“, споделя още изтощената съпруга.

„Дори когато го правехме през деня по много пъти, той ме моли да го направим и преди да заспим“, добавя тя.

Жената била утешена от полицейските служители и по-късно се прибрала у дома, за да опита да поговори със съпруга си и да опитат да изгладят проблема. Униформените са й казали, че не могат да й помогнат и това е нещо, което двойката трябва да изясни сама.

След като историята обаче попаднала в тайландските новини, щандът за кокосови орехи бил буквално затрупан от желаещи да си купят от сока-чудо и естествена виагра.

„Имам клиенти, които пият по 4-5 сока, само за да видят дали и на тях ще помогне“, признава собственичката на павилион за кокосови орехи.
null

Тя добавя, че кокосовият сок е на достъпна цена.

Доктор от местната болница признава, че пиенето на кокосова вода може да повиши тестостерона, което пък води до засилване на сексуалния апетит при мъжете.

https://blitz.bg/

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!