BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

СУ „ДИМИТЪР ТАЛЕВ“ В ДОБРИЧ ОРГАНИЗИРА ФОРУМ ЗА ОБМЕН НА УСПЕШНИ ИНОВАТИВНИ ПРАКТИКИ

В СУ „Димитър Талев“ в Добрич беше организиран форум за обмен на успешни иновативни практики по Национална програма „Иновации в действие“, предаде кореспондентът на Агенция „Фокус” Жулиета Николова. В събитието са взели участие учители и ученици от иновативните училища „Козма Тричков“ в град Враца и СУ „Св. Климент Охридски“ в град Добрич и старши експертите от РУО в добруджанския град Петър Петров, Велизара Митева, Татяна Няголова и Светлана Василева. Работната програма е предоставила възможност да бъде демонстриран моделът на интегрирано тематично учене чрез комплексни дейности. Аудиторията се е запознала с презентации, илюстриращи дейността на училището както в урочната, така и в извънурочната работа, включително и по национални и международни програми и проекти. Нагледно е показано как новите мобилни приложения и използването на добавена реалност в проектно базираното обучение водят до разнообразяване на учебните часове и поставяне на учениците в активна позиция в образователния дискурс за постигане на по-високи резултати.

Директорът на гостуващото врачанско училище Нели Борчева е изказала своята благодарност за споделените успешни практики и е заявила, че екипът й си тръгва от форума зареден с много идеи. В периода 11-13 ноември тази година талевци ще гостуват на новите си партньори от СУ „Козма Тричков“ във Враца.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Коментирай

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!