BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПЪРВА СРЕЩА НА СНЦ „ХОБИСКЛУБ“  С КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

ИЗБЧленовете на СНЦ “Хобис клуб” в Добрич осъществиха първа среща с част от кандидатите за общински съветници от листата на Демократична България – обединение, което участва в Местни избори’ 2019. Сред тях бяха водачът на листата Галина Димитрова – организатор и общественик,  Йордан Алексиев – икономист, Божидар Радев – юрист, и Радослав Михайлов /Руди/ – художник.

Времето с гостите премина в разговори за конкретните нужди на хората от разли  чно естество: за това, че държавата взема по 100 лв. от пенсията на най-ощетените; липсата на достъпна архитектурна среда, затруднения на майките с детски колички, звукови сигнализатори за слепи хора и др. Всички се обединихме около мисълта, че е много важно да се надгражда постигнатото с голяма любов към града и жителите му. Заявихме, че ни е необходим достъп до залите за култура и спорт в нашия град.

Йордан Алексиев отговори на въпроса за размера на пенсиите, а Божидар Радев обяви седмица за безплатни правни консултации. Галина Димитрова сподели, че е поела сериозния ангажимент за създаване на достъпна среда за всички хора с увреждания и ще настоява още през първата година от мандата това да започне, както и за промяна на положението на бездомните и безпризорните, чийто брой продължава да се увеличава.

Иван ТОДОРОВ – ХобиСклуб Добрич

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!