BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПП “Републиканци за България” откри офис в Добрич

Цветан Цветанов – с най-много номинации за водач на листата на партията в Добрички многомандатен район

Председателят на Политическа партия „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и неговият заместник Павел Вълнев вчера откриха официално офиса на партията в Добрич. Те се срещнаха с членове на политическата формация от областта и представиха намеренията на партията в предстоящата предизборна кампания пред журналисти.

„За държава с правила“ е слоганът на „Републиканци за България“ за предстоящите избори, стана ясно от изложението на Цветан Цветанов, който поясни, че Републиканци за България искат да променят правилата, искат нормалност, а не агресия.

Твърдо политическо убеждение на ръководството и членовете на партията е, че българите трябва да си върнат държавата, която според думите на Павел Вълнев е „като безпилотен самолет“ и се управлява „от една джипка“, от която безогледно се хвърлят пари…“.

„Сега е моментът българите да осъзнаем, че има алтернатива“ , сподели пред журналистиЦветанов и подчерта желанието на Републиканци за България да бъде даден „хоризонт на избирателите“.

Той изтъкна факта, че партията първа е започнала да представя секторните си политики в областта на върховенството на закона, земеделието, електронното управление, спорта и младежките дейности, като и по отношение на външната политика.

Приоритет на ПП „Републиканци за България“ ще бъде едно ново управление, поверено на способни хора и безусловното използване на потенциала на образованите млади българи, които да направят така, че нещата да се случват прозрачно, а законодателната власт да може да коригира изпълнителната.

Трябва упорито да се работи за промяната, която така и не е настъпила през изминалите 30 години, подчертаха ръководителите на партията и цитираха поредица от неправилни управленски решения по отношение на бизнеса и социалната политика в България.

„Републиканци за България” търсят и ще търсят диалог с всички съсловни организации, за да могат да бъдат полезни на бизнеса“,  стана ясно още от срещата.

„Наглост е да се хвалим колко добре се справяме с кризата“, подчерта Цветан Цветанов.

„Страшното ще дойде след пандемията, тъй като парите, които Борисов харчи сега, ги няма в приходната част на бюджета… Тежко и горко на наследниците на сегашното управление, защото всяко следващо ще поема активите и пасивите на предходното, но в този случай активи просто няма да има“, подчерта Цветан Цветанов.

По отношение на предстоящите избори ръководителите на „Републиканци за България“ изразиха оптимизъм в способността на българите да мислят и да търсят алтернатива.

„При нас са хората, които искат промяна“, подчерта Цветан Цветанов и сподели, че в “Републиканци за България” членуват и граждани, които се чувстват излъгани, предадени, а „за съжаление, някои – дори продадени“. Но трябва обединение и мобилизация на хората, които искат един по-добър утрешен ден за България и за своето населено място“, стана ясно от думите на Цветанов, освен това трябва много сериозно да се следи и да се противодейства на евентуални манипулации или фалшификации в изборния процес.

„Трябва да се работи за създаване на структури и най-вече – за обсъждане и решаване по места на наболелите за всяко селище и всяка област проблеми“.

Към трезво мислене и градивни политики за хората призова председателят на партията съмишлениците в Добрич.

На срещата вр. и.д. областен координатор на Републиканци за България Николай Милков обяви, че най-много номинации за водач на листата в Добрички многомандатен избирателен район е събрал Цветан Цветанов и обеща в най-скоро време “Републиканци за България” да бъдат готови с листата си.

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!