BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ БАЛЧИК ИЗБРА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НИКОЛАЙ КОЛЕВ

Първото заседание на новоизбраните общински съветници в община Балчик и новоизбраните кмет на общината и кметове на населени места се проведе днес. Тържественото заседание бе открито от областния управител Красимир Кирилов, който закле избраните общински съветници. След полагането на клетва от избрания за четвърти мандат кмет на общината Николай Ангелов и кметове на населени места, Кр. Кирилов връчи символите на властта на г-н Ангелов. След това заседанието бе ръководено от най-възрастния избран общински съветник – д-р Маргарита Калинова.

По нейно предложение общинските съветници избраха петчелнна комисия по избор на председател на Общински съвет с председател Сияна Фудулова.

Направени бяха две номинации за поста председател на ОбС Балчик – Николай Колев от БСП за България и Виктор Лучиянов – избран за съветник от МК АБВ, ЗНС. След проведено гласуване, с 11 гласа “за” за председател на ОбС бе избран Николай Колев. Новоизбраният председател се обърна към своите колеги, като призова всички да се обединят и да работят за благото на хората от Община Балчик.

Николай Колев е счетоводител по образование и работи като агент във фирма за недвижими имоти. Избирането му за председател Колев определи като голяма отговорност и предизвикателство и заяви, че ще работи за обединението на Общинския съвет и добър диалог с местната администрация, в интерес на жителите на общината.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!