BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нов рунд: Васил Божков показа и договорите с Нова телевизия

Васил Божков продължи темата с телевизионните договори за реклама, като публикува във фейсбук контракта на отнетата му вече „Национална лотария“ с Нова телевизия.

Ето какво написа бизнесменът:

Показвам ви и части от двете рекламни споразумения с „Нова броудкастинг груп“ ЕООД.

Едното е от 26.06.2018 г., а другото – от 1.8.2019 г. (подписано след публикуваната по-рано Паметна записка). Разликата в “пазарните” условия е видима.

Оставям коментарите на по-многословните. Бъдете здрави.

Споразумение за реклама на “Национална лотария” АД и “Ню Геймс” в НоваТВ от 26 юни 2018 г.:

1. Страни по договора

2. Финансови условия

3. Подписи и печати на страните

Споразумение за реклама на “Национaлна лотария” АД и “Ню Геймс” в НоваТВ от 1 август 2019 г. (след създаването на публикуваната днес Паметна записка)

1. Страни по договора

2. Финансови условия

3. Срок на предизвестие за прекратяване – три години

4. Срок на договора – десет години

5. Подписи и печати на страните

Споразумение за реклама на “Национална лотария” АД и “Ню Геймс” в НоваТВ от 26 юни 2018 г.:

1. Страни по договора

2. Финансови условия

3. Подписи и печати на страните

По-рано днес Васил Божков публикува в страницата си във фейсбук паметна записка, написана саморъчно от него и подписана от Кирил Домусчиев. Божков твърди, че под натиска на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов се е срещнал с Домусчиев и е подписал договор за реклама с Нова тв, която вече бе купена от Домусчиев, както и с футболния му клуб “Лудогорец”.

В паметната записка е написана сумата от 20 млн. лв. без ДДС, която Божков ще даде за реклама на Нова тв за срок от десет години. В замяна е ще получи пълен “съпорт в Държавната комисия по хазарта”.

Сумата от 20 милиона очевидно е на година, защото в публикацията във Фейсбук Божков пише, че няколко дни след като е подписал тази записка “част от поставените условия, за да съществува бизнесът ми, бяха оформени в непазарен договор между „Национална лотария“ АД, „Ню геймс“ АД и „Нова броудкастинг груп“ ЕООД за 240 000 000 лева с ДДС.

Дали е рекет, изнудване, корупция, търговия с влияние, злоупотреба със служебно положение – ще преценят компетентните институции. В България и Европа.” Сумата, записана в паметната бележка от 20 млн. лв. без ДДС, умножена по 10 години прави и сумата от 240 млн. лв. с ДДС.

https://lupa.bg

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!