BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Надежда Петкова: Гласувах за Добрич с щастливи и усмихнати хора

„Гласувах за град с нови улици и тротоари, светъл, зелен и красив, с пейки, с детски площадки, с нови паркове. Град с щастливи и усмихнати хора. Хора със самочувствие, уверени в бъдещето си“, заяви кандидатът за кмет на Добрич Надежда Петкова. Тя даде вота си в 11 часа днес в секция №24, заедно със семейството си – съпруга Георги и децата Мария-Катерина и Илия.

„Нека сме общност – дайте гласа си, нека изберем в какъв град искаме да живеете, не оставяйте друг да решава, вместо Вас“, призова още Надежда Петкова. Тя изрази надеждата си, че добричлии ще заявят открито и смело желанието си утре Добрич да не стои в изолация, а да се развива успешно и да бъде в центъра на добрите новини, на правилните действия за просперитет и по-добър живот за нас, за родители ни, за децата ни.

„Аз съм убедена, че хората ще излязат да гласуват. Само и единствено по този начин ние ще кажем „да“ на нашето бъдеще в Добрич“, призова още Надежда Петкова.

ГЕРБ /СДС/ – ДОБРИЧ

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!