BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА Д-Р ПЕТЕВ И НАДЕЖДА ПЕТКОВА ОТ МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА

Кандидатът за кмет на ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова и кандидатът за общински съветник и завеждащ акушер-гинекологичното отделение в МБАЛ – Добрич, д-р Ивайло Петев, използваха хубавото време, за да се срещнат с гражданите на Добрич в парк “Свети Георги”.

Десетки родители обсъдиха с кандидата за кмет необходимостта от изграждане на повече детски площадки в кварталите и облагородяването на междублоковите пространства. Надежда Петкова увери, че поставеният проблем е сред приоритетите в нейната програма.

Д-р Петев пък обеща да се бори за модерна апаратура и по-добри условия на труд в МБАЛ – Добрич с цел привличане и задържане на висококвалифицирани кадри и осигуряване на по-качествена грижа за всички пациенти.

“Искам да остана да живея и работя в Добрич”, сподели д-р Петев.

Всички са единодушни, че Добрич е прекрасен град за живеене и отглеждане на деца, но се нуждае от по-добра поддръжка и инвестиции с грижа и отговорност за хората.

ГЕРБ /СДС/ – ДОБРИЧ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!