BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В БАЛЧИК СЕ ЗАБРАНЯВА ПОСТАВЯНЕТО НА ИЗБОРНИ МАТЕРИАЛИ НА ОБЩИНСКИ СГРАДИ

В община Балчик се забранява поставянето на агитационни материали за изборите на сгради – общинска собственост, независимо от съгласието на наематели и концесионери, съобщават от администрацията за издадената кметска заповед.
Афиши не могат да бъдат поставяни и на автобусни спирки и електрически стълбове, като за предизборна агитация не може да бъде използван и държавният и общинският транспорт.
Плакати, реклами и обръщения в изборите за общински съветници и кметове могат да бъдат разлепяни на таблата за афиши, на витрините на читалище „Паисий Хилендарски“ и на клубове в Балчик, посочват от общината.
След приключване на изборите партиите, коалициите и инициативните комитети трябва да премахнат агитационните материали в срок до седем дни, гласи кметската заповед, предаде кореспондентът на Радио Варна Албена Иванова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!