BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ВИДИН КАРАКАШЕВ БЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В КРУШАРИ

Вчера се проведе тържествената сесия за конструиране на новия Общински съвет на Крушари за мандат 2019-2023 година.

Областният управител Красимир Кирилов, който ръководи тържествената сесия, закле новоизбраните общински съветници, кмет на общината и кметове на населени места.

След полагането на клетва, новоизбраният кмет на Крушари Илхан Мюстеджеб получи символа на местната власт – огърлието, от своя предшественик Добри Стефанов който се обърна към всички с думите: „Не сейте ветрове, за да не жънете бури. Предизборната кампания свърши и на тези, които твърдяха, че едва ли не общината е фалирала по време на кампанията, държа да кажа, че Община Крушари има в сметките си 2 400 000 лв. А специално към новия кмет, да добавя само поговорката: „Боже, пази ме от приятели, аз сам ще се пазя от врагове“. С това Д. Стефанов пожела успешен мандат на новите представители на местната власт в общината.

След това под председателството на най-възрастния избран общински съветник – Васко Балчев, се проведе избор на комисия за избор на председател на Общински съвет Крушари. Съветниците номинираха само един кандидат за поста – Видин Каракашев от ДПС. След проведено гласуване с 11 гласа „за“, г-н Каракашев бе избран за председател. Той получи поздрави от досегашния председател и настоящ кмет на община Крушари Илхан Мюстеджеб.

Преди да закрие заседанието и след като благодари на колегите си за доверието, новият председател на ОбС Крушари  се обърна към тях с думите: „Време е да загърбим предизборните надбягвания и да заработим в екип“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!