BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Васил Божков отсече – Наско Сираков взима „Левски”

Новият собственик на ФК „Левски” е Наско Сираков. Това обяви на стената си във фейсбук настоящият притежател на активите на синия тим – бизнесменът с 11 обвинения Васил Божков.

Постът на мултимилионера гласи:

През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието.

Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб.

Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна.

Успех на „Левски“.

Вчера Васил Божков обяви, че че днес в 10:00 ч. ще стане ясно името на новия собственик на 86.6 % от акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI. Бизнесменът спази обещанието си и точно в 10 часа името на новия бос – Наско Сираков.

За да направи своя избор, Божков пусна анкета сред феновете, които сами да посочат името на новия собственик. Проучването показа, че най-желаното име е Наско Сираков.

Преди дни отново от социалната мрежа предприемачът, изчезнал в посока Дубай, обяви, че „от януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници”.

Според Васил Божков доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди.

„Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин. Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват поредица от репресии и незаконни действия. Държавните структури, ръководени от Горанов – НАП, ДКХ, ръководените от г-н Борисов ДАНС и МВР, Специализираната прокуратурата и съд погазваха ежедневно законите.

На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Законите са, за да се спазват”, ядосва се мултимилионерът.

https://lupa.bg

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!