BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ: Уважаеми жители и гости на Генерал Тошево, 

 Днес е празник. Празнуваме късмета и орисията да живеем заедно в Генерал Тошево. Празнуваме с емоции, с красотата на талантите, с почитта към историята, с богатствата на свещената земя, върху която градим всичко.

Като истински добруджанци носим своята отговорност и мисия с малки букви да пишем за голямата душа на градчето в равнината. Защото ние дишаме, заспиваме и се събуждаме с него, с онова, което е около нас и с което от ранни години се гордеем. А това е безценно и задължаващо.

Най-голямата ценност на един град е той да се усеща като общност. Вярвам, че тук живеем така и наш дълг е да правим Генерал Тошево уютен, сигурен и вдъхновяващ за всички нас.

Убеден съм, че ще продължим да съзиждаме града, водени от желанието за разбирателство и просперитет в името на идните поколения.

Скъпи тошевци,

Бъдете здрави и нека доброто за града ни пребъде!

Честит празник! 

Валентин Димитров,

кмет на община Генерал Тошево

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!