BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 6.11.2019

На 5 ноември, около 10:45 часа е получено съобщение за извършена взлома кражба от пристройка, находяща се в частен имот на територията на с. Малина, обл. Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на моторен трион, 2 броя моторни коси, и два броя ръчни електрически инструмента. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието, малолетно  момче на 10-години от същото село. Вещите обекта на посегателството са установени и иззети по надлежния ред. Работата по случая продължава.

На 4 ноември, около 23:20 часа по ул. „А. Стоянов” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с чужда регистрация, управляван от криминално проявен 51-годишен мъж от с. Черна, обл. Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,32 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 ноември, около 16:45 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на стерео уредба от къща, находящ се на територията на град Тервел. По случая е образувано досъдебно производство.

На 5 ноември са получени сигнали за взлом на два апартамента, находящи се по ул. „Струма” в град Добрич. По данни на тъжителите са извършени кражба на златни накити с тегло 7 грама и сумата от 1 800 лева, а от другото жилище е извършена кражба на сумата от 1 800 лева и 410 евро. По двата случая са образувано досъдебни производства.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!