BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 5-7.10.2019

На 4 октомври, около 09:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по път II-27. На място е установено, че водач на лек автомобил „Мерцедес” застига и блъска товарен автомобил „Рено”. Вследствие на ПТП, е пострадал 39-годишен мъж, водач на лек автомобил „Рено”. Същия е прегледан в МБАЛ Добрич о освободен за домашно лечение с контузна рана на главата. ПТП е обслужено по административен ред.

На 4 октомври са извършени две проверки на частни имоти на територията на с. Василево, обл. Добрич, обитавани от 51-годишен мъж и 31-годишен мъж. В хода на проверките са установени неправомерни присъединявания към електропреносната мрежа. По двата случая са образувани досъдебни производства.

На 5 октомври, около 18:25 часа в град Каварна е задържан 46-годишен мъж, известен на МВР. Същият е отправял закани и заплахи. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 октомври, около 23:00 часа по околовръстен път на град Добрич в района на кв. „Балик” е извършена проверка на 32-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло вещество, с тегло 0,2 грама реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 октомври, около 18:00 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от частен имот на територията на с. Ново Ботево, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 29 септември до 5 октомври т.г., чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в селскостопанска постройка. По данни на тъжителя е извършена кражба на заваръчен апарат и градинска ръчна техника. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 62-годишен мъж, известен на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 октомври, около 12:45 часа е получено съобщение за извършена кражба от две МПС, паркирани на територията на с. Църква, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 21:30 часа на 5 октомври до 12:00 часа на 6 октомври, чрез демонтаж е извършена кражба на два боря акумулаторни батерии, трансмитър и музикален плейър от лек автомобил „Рено” и лек автомобил „Мазда”, и двата с добрички регистрации. По случая е образувано досъдебно производство.

На 6 октомври, около 11:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Пчеларово, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 16 септември до 6 октомври т.г., чрез взлом на метална врата, неизвестен извършител е проникнал в барака. По данни на тъжителя е извършена кражба на строителни материали, осветителни тела, електрически проводници и части за напоителна система. По случая е образувано досъдебно производство.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Нита Кузьмина

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!