BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР -ДОБРИЧ – 20.05.2020

На 19 май, около 13:50 часа е получено съобщение за възникнал трудова злополука в склад на територията на град Генерал Тошево. Установено е, че при ремонтни дейности, 37-годишен мъж пада от строително скеле. Вследствие на инцидента, пострадалият е настанен в МБАЛ Добрич със счупен първи ломбален прешлен. Уведомена е Инспекция по труда град Добрич.

На 19 май по ул. „Хан Тервел” в град Добрич е установен лек автомобил „Рено”, обект на ПЗО от град Генерал Тошево. Работата по случая продължава.

На 19 май е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 100 лева от частен имот на територията на с. Одринци, обл. Добрич. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителят на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана 40-годишна жена от с. Одринци. Работата по случая продължава.

На 19 май в градски парк на град Генерал Тошево е извършена проверка на криминално проявен 26-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 1 грам, реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!