BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 2.-4.11.2019

На 3 ноември, около 21:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по в района на с. Батово, обл. Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 20-годишен мъж, поради движение с несъобразена скорост, напуска пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента, водача почива на място. По случая е образувано досъдебно производство.

На 3 ноември, около 16:10 часа в град Шабла е спрян за проверка товарен автомобил „Фиат” със софийска регистрация, управляван от 50-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,47 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 ноември, около 20:30 часа при провеждане на специализирана полицейска операция по линия на наркоразпространението в град Добрич, в района на ж.к .”Балик” е извършена проверка на паркиран лек автомобил „Мерцедес” с чужда регистрация. В хода на проверката в автомобила са установени мъж на 21-години и младеж на 17 години, и двамата криминално проявени от с. Каблешково, обл. Добрич. При последвалите ОИМ и ПСД са открити 2 броя ръчно свити цигари с тегло 3 грама, реагиращи на канабис и два полиетиленови пликове със суха тревна маса с тегло 10 грама, реагираща на канабис. Двамата са задържани за срок от 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 2 ноември, около 20:50 часа е получено съобщение за извършен грабеж на златен накит, с неустановен грамаж от 65-годишна жена. Деянието е извършено в частен двор на територията на с. Смолница, обл. Добрич. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство.

На 2 ноември, около 12:15 часа в с. Септемврийци, обл. Добрич е спрян за проверка колесен трактор „Болгар”, без регистрационна табела, управляван от 63-годишен мъж, известен на МВР. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,8 промила в издишания от водача въздух. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен. Задържан за 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

На 2 ноември, около 22:30 часа по околовръстен път на град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 40-годишен мъж от с. Карапелит, обл. Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,3 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 ноември, около 12:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на ч броя алуминиеви джанти от частен имот, находящ се по ул. „Агликина поляна” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 1 ноември, около 08:10 часа е получено съобщение за взлом на входна врата на пощенска станция на територията на с. Божурово, обл. Добрич. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието, 41-годишен мъж от селото, известен на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!