BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 16-18.05.2020

На 15 май, около 20:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от 33-годишен мъж от град Варна. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита наличието на метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 май, около 01:50 часа по главен път I-9 в района на град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”, управляван от 45-годишен мъж от град Балчик. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,59 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 май, около 18:20 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка колесен трактор „Кубота”, без регистрационна табела, управляван от 59-годишен мъж. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 май, след проведени ОИМ и ПСД в землището на с. Пленимир, обл. Добрич е задържан криминално проявен мъж на 26-години от град Добрич. В хода на работа е установено, че същият е извършител на домова кражба, извършена на 12 май т.г. от частен имот на територията на град Генерал Тошево. При деянието противозаконно са отнети два броя мобилни телефони, лаптоп, лични документи и вещи, и сумата от 1 300 лева. Вещите обект на посегателството са установени и иззети по надлежния ред. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража”. Работата по случая продължава.

На 15 май, около 17:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Карапелит, обл. Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 43-годишен мъж от град Силистра поради движение с несъобразена скорост на завой, губи контрол над автомобила, поднася се и навлиза странично в насрещно движение. При последвалият удар с насрещно движещия се автомобил „Опел”, 43-годишният мъж почива на място. По случая е образувано досъдебно производство.

На 15 май, около 20:30 часа по ул. „Отец Паисий” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация, управляван от 34-годишен мъж от град Варна и двама пътници, известни на МВР. В хода на проверката в МПС са установени два броя катализатори за лек автомобил със следи от срязване по тях. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 май, около 15:00 часа по ул. „Ралица” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявен 20-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло0,4 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 май, около 15:10 часа при СПО по линия на пътно-транспортният травматизъм в с. Люляково, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационна табела, управляван от 66-годишен мъж, известен на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 май, около 17:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Генерал Тошево. На място е установено, че 56-годишен мъж от град Генерал Тошево, водач на лек автомобил „БМВ” не спазва дистанция с движещия се пред него влекач и се блъска в задната част на полуремаркето.  Вследствие на инцидента, водача на лекият автомобил е с разкъсано контузна рана на главата, освободен за домашно лечение. ПТП е обслужено по административен ред.

На 16 май, около 07:40 часа е получено съобщение за извършена кражба на около 40 броя пилета всяко по 1 кг. от стопанска постройка на територията на с. Пчеларово, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 май, около 23:30 часа по бул. „25-ти Септември” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявен 41-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 3,3 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!