BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Божков пита: Искате ли електронно гласуване за новия собственик на „Левски“

Анкетата той публикува в 8 часа в сряда, като ден по-рано обвиненият в 11 престъпления у нас предупреди, че тази сутрин ще „направи предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI“.

„От януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници. Доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин“, написа снощи Божков в социалната мрежа и добави:

„Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват поредица от репресии и незаконни действия. Държавните структури, ръководени от Горанов – НАП, ДКХ, ръководените от г-н Борисов ДАНС и МВР, Специализираната прокуратурата и съд погазваха ежедневно законите. На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Законите са, за да се спазват.“

По-рано този месец Георги Попов, който е собственик по документи на „Левски“, джироса акциите на премиера Бойко Борисов. Министър-председателят обаче отказа да ги вземе и към този момент те са заключени в клубната каса на стадион „Георги Аспарухов“.

По-рано този месец Георги Попов, който е собственик по документи на „Левски“, джироса акциите на премиера Бойко Борисов. Министър-председателят обаче отказа да ги вземе и към този момент те са заключени в клубната каса на стадион „Георги Аспарухов“.

Припомняме, че Наско Сираков пожела да получи мажоритарния дял ценни книжа, като обяви, че вече е разговарял и с Божков, и с Попов. А малко преди Сираков, в ефира на bTV, треньорът на баскетболния Левски Лукойл Тити Папазов заяви, че акциите на клуба ще бъдат в него отсега нататък.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!