BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

АЛБЕНА: НОВ СЕЗОН – НОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Какво ни очаква в Албена през лято 2020

Бяхме много щастливи да ви съобщим, че любимото ваканционно селище Албена съвсем скоро отвори за разходки, а цената за паркинг е само 5 лв.

Тук вие и вашето семейство ще се чувствате спокойни и в безопасност, защото още от входа, автомобилът на всеки влизащ, ще бъде дезинфекциран, а температурата измерена.

Ще може да се разходите по изрядно почистени и приветливи криволичещи между любимите хотели улици, а вашето дете да кара колело, скейтборд или ролери, без притеснение за трафик или неравности, за които вие като родители непрестанно да се оглеждате с притеснение.

Защо не и разходка в Националния резерват Балтата, между красивите и гъсто разположени дървета, докато погледа ви запечатва красивите цветове на цъфналите пролетни цветя. Разходка, която да завърши с откриваща се невероятно морска панорама и най-красивия, чист, равен и голям плаж на Черноморието!

Какво по-хубаво, след тези приятни моменти да си похапнете вкусно във вече отворената външна част на ресторант Tex Mex Beergarden. Обяд или вечеря с изпълнени всички мерки, за да се чувствате безопасно и спокойно – раздалечени маси, индивидуални пакети с прибори за всеки.

Любителите на тениса сред вас, пък биха могли да направят една страхотна тренировка на вече отворените тенис кортове в комплекса. Не само това, но и  в събота на 16.05 от 10ч. ще бъдат организирани тренировки за деца и възрастни. Като част от тренировките, ще бъде направена и демонстрация как да играем тенис и да спазим всички правила за безопасност!

  • На 19.06. ще отворят и любимите Ралица СупериорВили Магнолия.
  • Също на 19.06. невероятният аква парк Аквамания отново ще посреща за забавления и хубави емоции.
  • Отново на 19.06ресторант Рай ви приканва за напитки през уикендите на плажа на Албена.
  • От 15.06. ще отвори врати и Maritim Hotel Paradise Blue Albena 5*
  • С огромно вълнение ви съобщаваме и че хотелски комплекс Калиакра – Калиакра Бийч 4* и Калиакра Маре 4*, ще посрещнат първите си гости от 29.05.
  • В събота на 16.05 от 10ч. ще бъдат организирани тренировки за деца и възрастни.
  • От 12.05 ресторант Tex Mex Beergarden, е на ваше разположение с интернационални кулинарни предложения.
  • От 12.05 за всички любители на спорта, работят централните тенис кортове в комплекса.

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!